Profesjonell avrusning fra rusmidler

Rusmiddelavhengighet er et stort problem som påvirker mange folk over hele verden. Også her i Norge sliter mange med misbruk i en eller annen grad. Det kan være alt fra et alkoholforbruk som er litt for stort og vanskelig å kontrollere til avhengighet av ulike narkotika. Ofte er misbruket skjult, selv fra de nærmeste, men påvirker i høy grad personens hverdag, jobb, sosiale omgivelser og ikke minst den fysiske og mentale helse.

 

Avrusning fra rusmidler i skjermede omgivelser


Mange som sliter med rusmiddelavhengighet ønsker kanskje hjelp, men vet ikke hvor de skal søke eller er redd for å bli kjent igjen. For mange er misbruket nemlig en hemmelighet som er skjult fra langt de fleste.

Derfor kan det være veldig vanskelig å kontakte sin lege eller ulike avrusningsklinikker der man risikerer å møte på folk man kjenner.

Hos Heimveg har du muligheten til å få behandling i fullstendig skjermede omgivelser. Her foregår behandlingsforløpet nemlig på et privat område i Spania der du er langt unna din hverdag og dine vanlige omgivelser. Det er fokus på en diskret og anonym behandling der du ikke trenger bekymre deg om nysgjerrige blikk eller kjente ansikter.

 

Effektiv og trygg avrusning

 

Hos oss er fagligheten helt i topp og vi legger vekt på et behandlingsforløp som foregår i trygge rammer. Derfor anvender vi kun profesjonelle fagfolk som har den nødvendige viten og erfaring til å håndtere avrusning på den mest optimale måten. 

 

Avrusning kan være en komplisert prosess som inneholder mange fysiske, psykiske og sosiale aspekter. Derfor er det ideelt med en tverrfaglig behandling som den vi tilbyr hos Heimveg. Da får du den beste behandlingen på alle områder, som sikrer et godt forløp og varige resultater.

 

Avrusning fra rusmidler kan for eksempel foregå ved en kombinasjon av medikamentbasert behandling for å minske abstinenssymptomer, utdanning og kunnskap om rusmiddelavhengighet samt psykologisk støtte med fokus på økt motivasjon og introduksjon til spesifikke verktøy du kan bruke i din hverdag.

 

Individuelt ettervern hjemme i Norge

 

Når du er hjemme i Norge er du selvfølgelig ikke ferdigbehandlet. Faktisk er det her jobben starter, og du skal lære å stå på egne ben. Men du får naturligvis hjelp og støtte til dette. Hos Heimveg tilbyr vi nemlig individuelt ettervern til alle, og dette kan du anvende så lenge du trenger det.

 

Slik står våre fagfolk klar til å hjelpe deg når du igjen er hjemme i hverdagen. Du velger selv hvor mye og hvor ofte du har behov for det, men kan alltid finne hjelp og støtte hos Heimveg - også etter behandlingsforløpet i Spania er ferdig. Det gir en bedre trygghet og forebygger tilbakefall, sånn at du kan fortsette et liv uten rusmiddelavhengighet.

 

Kontakt oss hos Heimveg for å høre mer om vårt behandlingsforløp, og bli klokere på avrusning fra rusmidler.

 

Tilbake til oversikten