Om oss

Heimveg er et fullverdig alternativ til tradisjonelle avrusningsklinikker du ellers finner i Norge

 

Har du kommet mye for sent på jobb i det siste? Har det blitt i overkant mange fuktige kvelder? Er du ikke helt tilstede på jobb og på privaten lenger? Hos Heimveg hjelper vi deg med avhengighet – gjennom 14 dager individuell terapi og et ettervern tilpasset dine behov får vi deg tilbake på bena igjen sammen!

 

Hvem er vi?

Heimveg ble startet av Andreas Sivertsen i 2011. Han har jobbet med rus siden 1987 og oppdaget gjennom mangfoldige år i yrket at det manglet et alternativ til de vanlige avrusningsklinikkene. Sammen med daglig leder og terapeut Hank Samnøy jobber teamet fulltid for å få folk tilbake til et normalt liv så raskt som mulig.

 

– Vi fyller et tomrom i helsevesenet, forteller Andreas.  

 

Mistenker du at du eller noen du kjenner har en avhengighet? Kontakt oss for en uforpliktende prat på 941 47 470 eller send mail til info@heimveg.no

 

Hva skiller Heimveg fra andre avrusningsklinikker?

– Klinikker i dag tilbyr en metode som ikke fungerer for alle, forteller Hank.

 

– Skal du på avrusning i Norge, legges du inn i 6 uker, du har gruppesamtaler med opptil 30 andre og har svært få individuelle samtaler med terapeuter. Her er vi de første i klassen som tilbyr et alternativ til dette.

 

Han forteller at mange ikke er komfortable med de store gruppesamtalene og ikke har muligheten eller ønske om å være borte fra hverdagen så lenge. Det er her Heimveg kommer inn som et alternativ, både når det gjelder tid og terapitimer.

 

Se også behandling

 

– Vi helbreder ikke, men fungerer som et kickoff med fokus på en-til-en-behandling. Selve jobben begynner når du kommer hjem igjen. Vi tilbyr skreddersydd ettervern til hver enkelt deltaker så lenge det trengs etter Spania-oppholdet, forteller Andreas.

 

Anonymitet i Spania

– Klinikken vår er et 450m2 område i Spania, i nærheten av Alicante. Vi fokuserer på en diskret behandling og på anonymitet. Derfor må alle som kommer hit skrive under på en taushetserklæring, fortsetter Andreas.

 

– I tillegg er det flotte og rolige omgivelser med muligheter for bading, fjellturer og mye vakker natur som gir ro i sjelen, legger Hank til.

 

Behandlingsform

Hos Heimveg får alle deltakere individuell behandling og oppfølging.

 

– Vi bor sammen med deltakerne og er med dem hele tiden. For å kunne se alle og gi alle den behandlingen de trenger, tar vi aldri mer enn tre deltakere inn til behandling av gangen, sier Hank.

 

På klinikken i Spania får alle deltakere hver sin leilighet. De lever sammen med tre terapeuter og toppen to andre deltakere, men kan også be om å få være på klinikken uten andre deltakere tilstede.

 

– Vi gir psykologhjelp, individuelle samtaler med terapeuter, benytter oss av egne leger og gir medikamentbasert avrusning, sier Andreas.

 

Han forteller at de blir kjent med deltakerne og deretter skreddersyr et ettervernsprogram som passer for hver enkelt, og du får oppfølging av Heimveg etter endt opphold så lenge du har behov for.

 

– Vi blir ofte som en liten familie her, ler han.

 

– Men du er fri til å gjøre ting alene om du vil, vi stoler på deltakerne, legger Hank til.

 

Hva skjer når jeg kontakter dere?

Du kan kontakte Heimveg via telefon eller mail både på vegne av deg selv eller noen du er glad i. Samtalene er uforpliktende og anonyme. Ønsker du et møte med Heimveg er dette kostnadsfritt, og skal du være deltaker hos oss må du ønske det selv. 
For flere vanlige spørsmål og svar, les her.

 

Vårt mål er å få deg tilbake i hverdagen så raskt som mulig!

 

Hvorfor skal du velge Heimveg?

  • Små grupper
  • Klinikk i Spania
  • Individuell oppfølging av terapeuter
  • En-til-en tilnærming
  • Anonymitet
  • Skreddersydd ettervern
  • Du blir sett

Over 25 års erfaring

Ta kontakt for en uforpliktende samtale 941 47 470

Vi i Heimveg jobber for at du som pasient raskest mulig skal komme tilbake til din hverdag etter endt opphold.