Slik finner du riktig rusbehandling

Har du endelig kommet frem til det punktet der du kan innrømme din rusavhengighet? Da er det på tide å finne en rusbehandling som passer deg. Desverre er det mange som trår feil her, selv om det finnes mange gode alternativer der ute. Det er tross alt fort gjort å tenke at en kan gjøre det selv, men det finnes mange profesjonelle der ute. Så hvordan finner du egentlig den riktige rusbehandlingen som passer for deg og din utfordring?

 

Det største problemet er gjerne at den avhengige ikke innser hvor stort problemet er. Egenbehandling av alkohol eller pillemisbruket er derimot noe av det farligste en kan gjøre. Dette gjelder i all hovedsak for de som misbruker benzodiasapiner eller opiater. 

 

Invester i det profesjonelle alternativet


Det finnes profesjonelle behandlingssteder som hvert år hjelper tusener på verdensbasis ut av avhengighet. Heimveg er et godt alternativ dersom du er villig til å investere i en behandlingsform som foregår anonymt i små grupper. Det er en faglig tankegang hos oss i Heimveg om at behandling i små grupper en til en gir ønsket resultat.

Heimveg viser seg å være et meget godt behandlingstilbud også for de med sosial angst, nettopp fordi behandlingen foregår en til en og aldri mere en tre deltagere til samme tid.

Terapautene hos Heimveg bor sammen med deltagerne 24/7 og derfor blir vi meget godt kjent med hverandre og vi bygger den kongnitive delen av behandlingen rundt denne kjennskapen.

Det har seg jo tross alt slik at en her investerer i det som mest sannsynlig er den viktigste endringen i livet. Om en ender opp med å gjøre det selv og feiler, så er dette dyreremed tanke på livskvalitet enn å investere i en profesjonell avvenning. 

 

Søk rusbehandling hos Heimveg i dag!


Når du skal søke rusbehandling, så er det mange ting som er viktige. Allikevel er det nok ingen som kan si imot at det viktigste er å søke etter profesjonell hjelp. Heimveg er et team av profesjonelle terapeuter som bringer deg langt vekk fra ditt vante miljø - nærmere bestemt til solfylte Spania. Der er du helt anonym i et hyggelig og trygt miljø. Du får personlig kontakt og hjelp via terapeutene, slik at du raskere kommer deg tilbake til en hverdag du ønsker å leve i.

 

Tilbake til oversikten