Hvordan får du hjelp til et rusfritt liv?

 

Mange personer sliter i dag med en viss form for rusmiddelavhengighet. Og de fleste av disse har selv et ønske om å bli kvitt denne avhengigheten - hvert fall i perioder. Dette kan dog være utrolig vanskelig å klare, og spesielt hvis man ikke vet hvor man kan søke hjelp.

 

Heldigvis kan man få profesjonell hjelp til å komme seg ut av avhengigheten. Og det er blant annet dette vi tilbyr hos Heimveg. Her får du profesjonell avrusning slik at du kan få det rusfrie livet du drømmer om.

 

En trygg avrusning hos Heimveg


I Norge finnes det flere tilbud om hjelp hvis man sliter med rusmiddelavhengighet. Men av forskjellige årsaker kan det være man ikke ønsker å ta imot disse tilbud. En av årsakene til dette kan for eksempel være at man ønsker å forbli anonym. Da er det selvfølgelig ikke en mulighet å begynne behandling sammen med en stor gruppe, mens man risikerer å møte på personer man kjenner. 

 

Hos Heimveg skjer behandlingsforløpet i skjermede omgivelser slik at du kan få et mye mer anonymt og diskret forløp. Behandlingen er nemlig i Spania, og dette gir også muligheten til virkelig å komme seg bort fra hverdagens utfordringer og fristelser. Her får du luft, plass og ikke minst flotte omgivelser. 

 

Samtidig får du en behandling som er fullstendig individualisert og basert på dine spesifikke behov. Her tar vi høyde for din situasjon, og du mottar behandling som er skreddersydd til deg. Det gir de beste, mest effektive og mest trygge resultater.

 

Hvordan kommer du frem til et rusfritt liv?

 

Ønsker du å ta første steget mot et rusfritt liv, da kan du kontakte oss hos Heimveg for å høre mer. Du kan ta en helt uforpliktende prat med oss for å bli klokere og få svar på dine spørsmål.

 

Selve behandlingsforløpet varierer i lengde avhengig av dine behov. Det er nemlig slik at din avrusning kun starter på behandlingsstedet. Etterfølgende fortsetter du behandlingen hjemme, der du får ettervern som er tilpasset dine behov. Slik får du altså hjelp og støtte så lenge du trenger det, sånn at du kommer helt i mål med ditt rusfri liv. 

 

Behandlingen vil også variere fra person til person. Felles for alle er at du vil få kunnskap og viten om din situasjon, rusmidler og veien til et rusfritt liv slik at du kan finne din egen motivasjon og bli klokere på området. Du får også psykologisk støtte og hjelp til å håndtere de forskjellige utfordringer som kan komme i forbindelse med avrusning. For mange vil behandlingen også inkludere en medikamentbasert del som har til formål å redusere de abstinenssymptomer som kan komme. Dette gir en tryggere og fysisk mer behagelig avrusning.

 

Er du klar til et rusfritt liv, så meld deg på vår behandling eller ring oss for å ta en prat om hvordan vi kan hjelpe deg. Det er kanskje det vanskelig å be om hjelp, men det er uten tvil et tegn på styrke og en uvurderlig investering i din rusfri fremtid.

 

 

Tilbake til oversikten