Få rusbehandling uten ventetid

 

Valget om å søke hjelp mot rusavhengighet kan være utrolig vanskelig å ta. Derfor er det også et stort og viktig trinn på veien å ta den beslutningen. Men dessverre er det ikke alltid mulig å få hjelp her og nå. Mange behandlingssteder har nemlig ventetid, og det kan ha store fysiske og mentale konsekvenser å måtte vente.

 

Hos Heimveg kan du få rusbehandling uten ventetid. Vi står alltid klar til å hjelpe deg når du har behov for det.

 

Rusbehandling i Spania


Hos Heimveg fungerer vi som alternativ til de vanlige klinikker som finnes i Norge. Her tilbyr vi avrusning for alle typer rusavhengighet, uansett om det er narkotika eller alkohol, uansett hvilken alder du har, og uansett hvor lenge du har vært avhengig. 

 

Vår rusbehandling foregår i nærheten av Alicante i Spania. Her vil hele forløpet skje i private omgivelser sånn at du er fri for nysgjerrige blikk. Det sikrer anonymitet, noe som er viktig for mange som søker hjelp for rusavhengighet.

 

Men avrusningen på behandlingsstedet er kun en start. Den store  utfordringen oppstår først når du er hjemme igjen og må håndtere livets utfordringer. Her får du selvfølgelig personlig ettervern så lenge du trenger det, sånn at du kan komme helt i mål.

 

Ingen ventetid på rusbehandling

 

Vi vet at tiden spiller en viktig rolle i en rusavhengighet. Derfor er det viktig for oss at man fort kan få en plass når man søker rusbehandling hos Heimveg. Vi tilbyr rusbehandling uten ventetid slik at du kan få den nødvendige hjelpen akkurat når du trenger det.

 

Det er helt naturlig å ha mange spørsmål før man starter en avrusning. Derfor står vi alltid klar til å ta en prat med deg for å forklare nærmere. Det gjelder uansett om du selv sliter med en rusavhengighet, eller om du har mistanke om at en nær deg gjør. Du kan ringe oss og ta en helt anonym prat der du kan få svar på alle dine spørsmål.

 

Hvordan foregår en avrusning?

 

Forløpet med rusbehandling kan se veldig forskjellig ut fra person til person. Det avhenger nemlig av din avhengighet, din alder, din øvrige helse mm. Derfor vil du hos Heimveg motta en skreddersydd behandling som er spesifikt tilpasset deg og dine behov.

 

Ofte vil behandlingen bestå av en medikamentbasert behandling som fokuserer på å forebygge og minske dine abstinenssymptomer. I tillegg til dette kan du forvente psykologisk støtte med fokus på øke motivasjon og gi deg verktøy til å håndtere din avhengighet. Du vil bli klokere på deg selv, din avhengighet og årsaken til denne. 

 

Sist men ikke minst vil du få oppfølgning når du er hjemme i form av individuelt ettervern. Det betyr at rusbehandlingen ikke er avsluttet mens du er på klinikken, men at den derimot fortsetter når du er hjemme så lenge du trenger det.

 

 

Tilbake til oversikten