Få profesjonell hjelp til avrusning

 

Dessverre er det et stort antall nordmenn som ender i en rusavhengighet. Det kan det være forskjellige årsaker til, og graden og typen av avhengighet kan i høy grad også variere. Uansett årsaken til og typen av rusavhengighet, så er det hjelp å hente. Du kan nemlig få profesjonell hjelp til avrusning og finne en trygg, effektiv vei ut av din avhengighet.

 

Avrusning kan skje på flere forskjellige måter, og forløpet vil være fullstendig avhengig av deg og dine behov. For eksempel kan det være forskjell på om det er avrusning fra alkohol eller piller, hvor lenge du har vært avhengig, din øvrige helse mv. Når du får profesjonell hjelp til avrusning, da har du utdannede fagfolk bak deg som gir deg et skreddersydd forløp basert på din individuelle situasjon. På den måten får du det mest effektive og trygge forløpet som sikrer de beste resultater.

 

Avrusning hos heimveg

 

Hjelp til avrusning skjer på Heimveg sin behandlingsplass i Spania, der du bor og lever sammen med andre i samme situasjon samt med forskjellige fagfolk. Hos Heimveg inkluderer dette blant annet psykologer, leger og annet utdannet personale. Her vil du motta ulike typer støtte og behandling, i noen tilfeller vil det omfatte medikamentbasert behandling samt psykologisk støtte og hjelp. Her vil du få større kunnskap om avhengigheten, få viten og bli motivert, samt kunne minimere dine abstinenser ved hjelp av medikamenter. Det gir en større sjanse for suksess når man kombinerer ulike typer behandling, og samtidig øker det sannsynligheten for at du ikke faller tilbake. For å hindre dette tilbys også individuelt ettervern i Norge, når du kommer hjem igjen.

 

Hvem benytter seg av hjelp til avrusning?

 

Alle kan motta hjelp til avrusning. Det spiller ingen rolle om du er 30 eller 70 år gammel, om du er avhengig av alkohol eller kokain, eller hvor lenge du har vært avhengig. Her er det plass til alle, og det blir alltid tatt høyde for din individuelle situasjon. Har du andre sykdommer eller utfordringer i forbindelse med enten psykisk eller medisinsk helse, da er det tverrfaglige teamet klarer til å ta høyde for dette.

 

Hvordan foregår behandlingen?

 

Behandlingen er selvfølgelig veldig diskret og helt anonym, og det foregår på en behandlingsplass i Spania der du vil være skjermet fra kjente personer hjemmefra. På den måten trenger du ikke bekymre deg om å bli kjent igjen, og du får god mulighet til å fokusere fult på din avrusning. Ønsker du å høre mer om forløpet, da kan du alltid ringe oss hos Heimveg for å høre mer og få svar på alle dine spørsmål. Dette er første trinn på vei mot en rusfri hverdag, og det er en utrolig viktig og nødvendig investering i din fremtid.

Så trenger du selv hjelp til avrusning, eller har du kanskje en nær bekjent som gjør, da nøl ikke med å ta kontakt til oss for å høre mer. Her er du i trygge og profesjonelle hender, og alle kan føle seg velkomne. Husk på at det er et tegn på styrke å be om hjelp når du befinner deg i en rusavhengighet.

 

 

Tilbake til oversikten