Få hjelp til avrusning av profesjonelle fagfolk

 

Har man først kommet inn i en avhengighet, da er det utrolig vanskelig å komme ut igjen. Ofte står man nemlig på egne ben fordi avhengigheten er skjult fra de fleste. Og selv hvis de nærmeste vet om den, så har de verken den nødvendige kompetansen eller verktøy til å hjelpe på en hensiktsmessig måte. Her bør du i stedet søke profesjonell hjelp til avrusning slik at du kan komme ut av din avhengighet på en trygg og sikker måte.

 

Viktig å spørre om hjelp


Det første trinnet i din avrusning er å spørre om hjelp, og dette kan også være det vanskeligste. For noen er det nemlig vanskelig å innrømme at man har en avhengighet, og mange er også redd for å bli kjent igjen eller avslørt hvis de søker hjelp.

 

Hos Heimveg kan du dog være sikker på at du får en diskret håndtering. Rett fra første henvendelse til hele behandlingsforløpet og det følgende ettervern er det nemlig fokus på at du kan være anonym og unngå å bli kjent igjen av andre. Din behandling foregår i skjermede omgivelser på privat område i Spania, og vi har stor fokus på å sikre et trygt og diskret forløp.

 

Husk alltid på at det er et tegn på styrke å be om hjelp. Du kan alltid kontakte oss for å høre mer og få svar på dine spørsmål - helt uten å angi personlig informasjon.

 

Profesjonelle fagfolk med mange års erfaring


Hos oss er fagligheten i orden, og vi tilbyr en avrusning som håndteres av profesjonelle fagfolk. Med vår avrusning får du en tverrfaglig behandling der flere forskjellige spesialister er involvert. Dette gjør vi for å sikre de mest trygge forhold og et optimalt forløp med fokus på både den fysiske, mentale og psykologiske delen av avrusningen.

 

Derfor kan du være sikker på at du får det absolutt beste hos oss. Uansett om det er snakk om medikamentbasert avrusning eller psykologisk støtte og utdanning.

 

Avrusning for alle typer rusmiddelavhengighet


Heimveg tar imot personer med alle typer rusmiddelavhengighet. Derfor spiller det ingen rolle om du er avhengig av alkohol, kokain, narkotika eller noe annet. Vi har erfaring med og viten om avrusning fra alle typer rusmidler, og derfor kan du trygt anvende oss uansett hvordan din avhengighet ser ut.

 

Vi tilpasser vår avrusning etter dine personlige ønsker og behov. For eksempel kan det være forskjell på forløpet avhengig av din alder, type rusmiddel, varigheten av avhengigheten, din øvrige helsetilstand mm. 

 

Våre kompetente fagfolk sørger for å skreddersy behandlingen til deg slik at du får den mest trygge og effektive avrusningen. Derfor er du også selv med til å ta valg gjennom hele prosessen, og du bestemmer selv hvordan ditt personlige ettervern skal se ut. 

 

Så henvend deg gjerne og hør mer. Uansett hvordan din avhengighet ser ut kan vi hjelpe deg.

 

Tilbake til oversikten