Avrusning fra alkohol i trygge omgivelser

 

Alkoholisme finnes i mange varianter og på alle plattformer. Både unge og gamle i alle lag av samfunnet kan ende med et alkoholmisbruk av forskjellige årsaker, og mange lever med hemmeligheten. Ofte har selv nær familie og venner ikke viten om avhengigheten.

 

Derfor står man ofte veldig alene med sin avhengighet, og det er en utrolig vanskelig oppgave å komme ut av misbruket igjen på egen hånd. Men heldigvis finnes det hjelp å hente for alle.

 

Profesjonell avrusning hos Heimveg

 

Hos Heimveg kan du få behandling for din avhengighet, uansett om det er alkohol eller andre rusmidler. Her har de nemlig de nødvendige kompetanser, verktøy og viten til å hjelpe folk med rusavhengighet.

 

Vi har jobbet med behandling av alkoholavhengighet i mange år og har derfor stor erfaring på området. Derfor har vi utviklet en behandlingsmetode som er basert på en til en behandling, og som fungerer som et alternativ til de tradisjonelle avrusningstilbud som ellers finnes i Norge.

 

Her vil du møte profesjonelle fagfolk som kan håndtere både den fysiske og psykiske delen av avhengigheten. Slik tilbyr vi en behandling som inkluderer både:

  • Medikamentbasert behandling av alkoholavhengighet for å lette avrusningen og minske abstinenssymptomer
  • Psykologisk støtte og hjelp
  • Utdanning i alkoholavhengighet for økt kunnskap og motivasjon
  • Individuelt ettervern når du er hjemme igjen

 

Kombinasjonen av disse elementene gir en veldig trygg og effektiv avrusning fra alkohol, der fokus er på å sikre en varig løsning som minsker risikoen for tilbakefall.

 

Diskret og anonym behandling


Behandlingen hos Heimveg skjer ikke på en tradisjonell klinikk i Norge. I steden foregår hele forløpet i Spania på et privat område, der du kan være anonym fra alle hjemme. Alle skriver under på en taushetserklæring slik at alt blir diskret og anonymt, noe som er en veldig viktig faktor for mange som ønsker behandling for sitt alkoholmisbruk.

 

Du får muligheten for individuell avrusning som er skreddersydd etter dine behov, og dermed rik mulighet til å fokusere på dine spesifikke utfordringer. 

 

Samtidig får du noen fantastiske omgivelser med masse plass i egen leilighet og flott natur som gir ro til sjelen. 

 

Det viktige å forstå er at behandlingen i Spania kun er en start på din nye hverdag. Her får du en behandling som kan gi deg den best mulige start, og du får med deg de nødvendige verktøyene til å håndtere ditt misbruk på egen hånd. Resten av forløpet skjer når du er hjemme, og her får du selvfølgelig individuelt ettervern så lenge det trengs.

 

Henvend deg ved spørsmål


Mistenker du at du selv har et alkoholmisbruk og vil du høre mer om Heimveg, da kan du alltid kontakte oss for å ta en helt uforpliktende prat på telefon eller mail. Det gjelder også hvis du mistenker at noen nær deg sliter med rusavhengighet. Her kan du få høre mer om avrusning fra alkohol, bli klokere på forløpet og få svar på alle dine spørsmål. 

 

Tilbake til oversikten